Urządzenia i Akcesoria
Glasaż kakaowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
15 g żelatyny w proszku
-
215 g wody
-
300 g cukru
-
250 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej
-
165 g syropu glukozowego
-
100 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
10 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
160.3 mg
Białko
37.7 g
Kalorie
11926.5 kJ /
2850.5 kcal
Tłuszcz
116.2 g
Błonnik
37.2 g
Tłuszcz nasycony
66.3 g
Węglowodany
490.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ganasz czekoladowy
20 min
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Ciasto kruche słodkie
2 godz.
Masa maślana
5 min
Lody owocowe
5 min
Czekoladowy tort lodowy z ciastkami
8 godz. 20 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Spread czekoladowo-orzechowy
12 godz. 10 min
Ciasto czekoladowe na parze z bitą śmietaną
1 godz. 10 min
Tort z bitą śmietaną, truskawkami i malinami
2 godz. 40 min
Sos ze słodkiego cherry
20 min
Cukierki kawowe
2 godz. 35 min